Γκουγκουλιάς: «Τις διαφωνίες …άλλων τις πληρώνουν οι μικροί»

Δε “μάσησε” τα λόγια του ο πρόεδρος του Μαγνησιακού, Κώστας Γκουγκουλιάς, στο σχόλιό του στο goalpost.gr, σχετικά με την αναβολή των πρωταθλημάτων, ελέω μητρώου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Θεωρώ οτι η ΕΠΣΘ έπραξε σωστά για την αναβολή του πρωταθλήματος, διότι δεν ήταν τακτοποιοιμενες όλες οι ομάδες του τοπικού. Εξάλλου, απ’ ό,τι έμαθα, θα είχε και κυρώσεις αν αγωνίζονταν ομάδες μη εγγεγραμμένες στο μητρώο. Όσο για το μητρώο είναι μια σωστή κίνηση, από πλευράς κυβέρνησης, αλλά παράλληλα θα έπρεπε να είναι πιο απλοποιημένο για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Όπως λέει και η ονομασία “εραστής της τέχνης”. Σίγουρα, τα λάθη είναι ανθρώπινα και προλαβαίνουν να τα διορθώσουν. Τα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι για επαγγελματικές ομάδες. Όσον αφορά τις ομάδες, είναι μεγάλο πλήγμα αυτή η απρόοπτη διακοπή. Έχουν προετοιμαστεί, ήταν έτοιμες. Οι διοικήσεις; Μόνο πληρωμές και αβέβαιο το μέλλον…

Μητρώο, ίσον λεφτά σε λογιστές, δικηγόρους και άλλα. Η ΓΓΑ το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει, μόνο ζητά. Τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, όλο διακοπές. Πρώτη χρονιά διακοπή, δεύτερη ξανά διακοπή, τρίτη από την αρχή, φέτος πάλι διακοπή. Μάλλον, όλοι οι πρόεδροι των ερασιτεχνικών σωματείων πρέπει να παραιτηθούν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Στην Τανζανία που πήγε ένας φίλος μου διακοπές, δε γίνονται αυτά. Και μην ξεχνάμε ότι μερικά σωματεία, όπως ο Μαγνησιακός, δεν έχουν μόνο ποδόσφαιρο. Έχουν κολύμβηση, τένις. Γι αυτό, πρώτα “έβαζον” και μετά “κακάριζον”. Εγώ ξέρω ότι τις διαφωνίες άλλων τις πληρώνουν οι μικροί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις