SL1: Τα «φώτα» σε Αγρίνιο, Περιστέρι και Λεωφόρο – Τα κανάλια των μεταδόσεων

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (17/9) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Ατρόμητος – Λαμία

Ο Ατρόμητος με την Λαμία θα συναντηθούν για 8η φορά με γηπεδούχο την ομάδα του Περιστερίου σε επίπεδο Super League. Στις επτά αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα υπάρχουν τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο και τρία ματς τελείωσαν ισόπαλα.

Η Λαμία δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη μέσα στο Περιστέρι τόσο στις επτά αναμετρήσεις που είναι για την Super Legue, όσο και στις συναντήσεις τους σε Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 14 αναμετρήσεις μεταξύ τους και υπάρχουν 10 νίκες για τον Ατρόμητο και 4 ισοπαλίες.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ έχουν διεξαχθεί στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις νίκες και την ομάδα της Αθήνας επτά.

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Μοναδικός στόχος το διπλό που θα την κρατήσει… ήρεμη και κοντά στους ανταγωνιστές της.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο και να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής έχοντας το 4/4 και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Απέναντί τους, έχουν μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει ακόμη τα ζητήματά της και ψάχνεται, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα με ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στον Λεβαδειακό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/9)

20:00 Ατρόμητος – Λαμία (Novasports 2)

20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ (Cosmote Sport 2 )

21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις