Πήρε Ζαφειρίου και Καρακασίδου ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενισχύεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Συγκεκριμένα απέκτησε την Κατερίνα Ζαφειρίου και την Αλεξάνδρα Καρακασίδου.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εν όψει της συμμετοχής για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος Βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ  και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από την ανώτερη κατηγορία που θα αγωνιστεί την φετινή περίοδο η ομάδα μετά από εισήγηση του προπονητή Ξυδη Περικλή προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας με νέες αθλήτριες που δύο από αυτές παρουσιάζουμε σήμερα.

Η Ζαφειρίου Κατερίνα έχει γεννηθεί το 2000  έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται σαν ακραία. Προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ομάδα της Α2.Εχει αγωνιστεί και στον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ επίσης ομάδα Α2.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί  την διοίκηση της ΑΡΓΟΥΣ για την διευκόλυνση στην μεταγραφή της αθλήτριας.

Η Αλεξάνδρα Καρακασίδου είναι γεννημένη το 2002 και αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο. Προηγούμενη ομάδα της το ΘΡΙΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Και οι δύο αθλήτριες θα βοηθήσουν σημαντικά με την συμμετοχή τους την ομάδα μας στην νέα της προσπάθεια.

Κατερίνα και Αλεξάνδρα καλώς ορίσατε στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις