Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Τα highlights (vid)

Φαρδιά πλατιά έβαλε την υπογραφή του ο Αϊτόρ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα και με χατ τρικ χάρισε μία ακόμη νίκη (3-0) στους «πράσινους».

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Αϊτόρ αποφάσισε να πάρει μόνος του την κατάσταση στα χέρια του, έκανε χατ τρικ και κάπως έτσι οι «πράσινοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι. Πήραν την πιο ευρεία φετινή τους νίκη με το εμφατικό 3-0 και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα της Super League 1.

Με τον καλύτερο τρόπο πάνε στη διακοπή οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για ένα ακόμη ματς ήταν σοβαροί, έκαναν ευκαιρίες, βρήκαν τα γκολ και ταυτόχρονα διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν. Δεν μπόρεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Παρατάχθηκε με το σκεπτικό να αντέξει στην πίεση που θα δεχόταν και από τη στιγμή που η εστία του παραβιάστηκε, όλα τελείωσαν.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 44′, 54′ και 70′ Αϊτόρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81′ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Γκάνεα (73′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Μπερνάρ), Τσέριν, Παλάσιος (73′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ, Σπόραρ (37′ Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης (27′ λ. τρ. Αθανασίου), Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (64′ Τζίμας), Ροσέρο (75′ Λιάσος), Παμλίδης (64′ Μορέιρα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις