Αμανατίδης: «Αυτός είναι ο στόχος μας στην SL2»

Ο Μακεδονικός έδωσε ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία, ενόψει της προετοιμασίας για την πρεμιέρα της Super League 2, και το δείγμα των “πράσινων” ήταν θετικό, δείχνοντας καλό πρόσωπο σε αρκετά διαστήματα του αγώνα.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης, μίλησε στο Metrosport.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metrosport.gr:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β, για την προετοιμασία μας. Θέλαμε να δούμε την ομάδα σε ποιο επίπεδο βρίσκεται, μας ικανοποιεί ότι όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ Β είναι πιο έτοιμος από εμάς, αλλά δείξαμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση, να δουλεύουμε πράγματα και να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος μας. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται και στα τελευταία φιλικά».

Για τις μεταγραφές: «Έχει γίνει μια συζήτηση για τον πρόεδρο, θα κινηθούμε για να αποκτήσουμε ένα αριστερό μπακ και ίσως χρειαστεί να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη, αυτό θα το δούμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που δίνουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις