Την πρώτη του εντός έδρας νίκη θέλει ο Βόλος κόντρα στον Ιωνικό (18/09, 9μ.μ.)

Με στόχο την πρώτη του εντός έδρας νίκη θα παραταχθεί ο Βόλος σήμερα στις 9μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Ιωνικό. Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου θα επιδιώξει να «εξαργυρώσει» την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», κατακτώντας το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας που τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό. Η προϊστορία των δύο ομάδων έχει μόνο ισοπαλίες.

Ο Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιώργο Κούτσια, όχι όμως και τον Γάλλο Αντονί Νοκέρτ. Ο Ιωνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή με τον Δημήτρη Σπανό να μην ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που ταξίδεψαν στον Βόλο.

Με Κούτσια η αποστολή

Ο Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιώργο Κούτσια, αλλά όχι τον Γάλλο Αντονί Νοκέρτ.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Ιωνικό: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στον Βόλο και τον Ιωνικό την Κυριακή 18/9 στις 9:00μ.μ. θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου και Παντελής Σπυρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Η προϊστορία

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί ο Βόλος και ο Ιωνικός ανεξάρτητα έδρας και όλα τα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Οι δύο αναμετρήσεις τους για την κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκαν με 1-1, ενώ εκείνο για τα Playouts ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Ο Βασίλης Μάντζης έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία αυτά ματς και μάλιστα στο 2-2 των Playouts σημειώσει και τα δύο γκολ του Ιωνικού. Για την ομάδα του Βόλου ο Όροζ ήταν εκείνος που είχε επανάληψη, αφού σκόραρε τόσο στο ματς του πρώτου, όσο και του δεύτερου γύρου.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε άλλη κατηγορία, ούτε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος τους έχει φέρει αντιμέτωπους.

Ο Βόλος αναζητά την 20η νίκη στην έδρα του, ενώ σε 52 αναμετρήσεις μέχρι τώρα έχει 19 νίκες – 14 ισοπαλίες – 14 ήττες και τα τέρματα είναι 60-60.

Ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του συμπληρώνει 450 ματς ως προπονητής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα 38 από αυτά είναι σε επίπεδο Super League, όπου μετρά 12 νίκες – 10 ισοπαλίες – 15 ήττες.

Η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Βόλο ήταν στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και κρίθηκε με τα γκολ των Όροζ στο 40ο λεπτό και του Μάντζη (71’).

Ο Ιωνικός δεν έχει σημειώσει νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στην φετινή Super League, αλλά και πέρσι δεν είχε ιδανικό ξεκίνημα, αφού μετρούσε μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα έξι πρώτα του παιχνίδια.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις