“Επεισόδιο” Νταβέλη – Κέλλα στο φιλικό της Νεάπολης (pics)

Ένα συμβάν που προκάλεσε σχόλια στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης έλαβε χώρα λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Νταβέλης είχε πάρει θέση στην σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου, ανάμεσα στους φίλους της Νίκης Βόλου, λίγη ώρα μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Λίγα λεπτά αργότερα στον διάδρομο που οδηγεί προς την κερκίδα του γηπέδου, εμφανίστηκε ο Ζήσης Ντελόπουλος, συνοδευόμενος από τον γνωστό δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ελευθερία», Σωτήρη Κέλλα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες από την πλευρά του κ. Νταβέλη ακούστηκε ειρωνικό σχόλιο για τον δημοσιογράφο. Οι πηγές από τον γειτονικό νομό, αναφέρουν πως οι σχέσεις του ομίλου Νταβέλη με την εφημερίδα «Ελευθερία» δεν βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κέλλας να βρεθεί στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, με το που έγινε αντιληπτός στο γήπεδο.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Νταβέλης με τη συνοδεία του, παρακολούθησε τον αγώνα με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτση και δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από τους φίλους των γηπεδούχων.

Στο 70’ αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αψυχολόγητη ενέργεια των αστυνομικών δυνάμεων να ρίξουν χημικά και κρότου λάμψης προς την μία και μοναδική κερκίδα των φίλων της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις