Φιλική νίκη στη Θήβα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 2-1 τον Α.Ο. Υπάτου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να μην κράτησε το “μηδέν” στην άμυνα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε και κέρδισε πετυχαίνοντας δύο τέρματα με δράστη τον Κλεβί Κόλα.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Γλυνός στο 34′. Η ισοφάριση ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόλα στο 51′, σε ανατροπή του Σκοπελίτη.

Το 1-2 διαμορφώθηκε τρία λεπτά αργότερα, σε αντεπίθεση των ερυθρολεύκων και ασίστ του Ντινιωτάκη, με τον Κλεβί Κόλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την πρώτη του φιλική νίκη απέναντι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

ΑΟ Υπάτου (Γ. Αντωνόπουλος): Διαμαντής (66′ Θεοδωρόπουλος), Κυπραίος (89′ Λέτης), Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος (59′ Τζέφερσον), Ροκάι, Γλυνός (82′ Τσιατρής), Πολύζος (75′ Λαουρέν), Παπουλής (66′ Αλμπάνης), Ποτουρίδης (83′ Μυτάκης), Βαρουξάκης (62′ Κακολύρης), Ντρούγκας (75′ Μπρούνο).

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος (75′ Κόφφας), Παπαϊωάννου, Καμπερης, Σκοπελίτης (83′ Παπαδήμος), Ψιάνος, Κόλα (75′ Καρατσιώλης), Αναστασίου (89′ Σταμπουλης), Θεοδωρόπουλος, Ντινιωτάκης (77′ Κατσαγεωργίου).

Τον αγώνα διηύθυνε ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τους Νίκο Σοφό και Γιώργο Χριστοδούλου, της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις