Έσπασε το ρόδι και στο Πανθεσσαλικό, 2-0 τον Ιωνικό (vids)

Τη δεύτερη νίκη του στην εφετινή Super League και την πρώτη του στο Πανθεσσαλικό πανηγύρισε ο Βόλος, επικρατώντας σχετικά εύκολα του Ιωνικού με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Μαγνησίας προερχόταν από την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», ενώ ο Ιωνικός αναζητούσε την πρώτη του νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Στο 15΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από «τριαντάρα» μπαλιά του Λούνα, ο Μεσκίδα έδωσε ασίστ πάσα στον Οζέγκοβιτς στο ύψος της μικής περιοχής και ο Σέρβος επιθετικός με πλασέ από κοντά βρήκε δίχτυα (1-0) σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ με την θεσσαλική ομάδα, έπειτα απ΄ το άνοιγμα του λογαριασμού στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ιωνικός «απάντησε» στο γκολ του Βόλου με το δεξί δοκάρι του Μίλο στο 22΄έπειτα από δυνατό σουτ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μύγας πήρε το…ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο μετά το 35΄, χωρίς ωστόσο να απειλούν (με εξαίρεση ένα πλασέ του Μεντόσα λίγο πριν το φινάλε του α΄ημιχρόνου) με τους Βολιώτες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το ματς και να διατηρούν το υπέρ τους 1-0.

Ο Βόλος ζευγάρωσε τα τέρματά του κι έβαλε γερή υποθήκη νίκης στο 54΄. Ωραίο διαγώνιο σουτ του Λούνα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη (2-0).

Μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι «έσβησαν» το παιχνίδι και χωρίς χτυποκάρδια…κλείδωσαν τη νίκη. Ο Ιωνικός έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του μετά το 73΄με την είσοδο στο ματς των Ελευθεριάδη και Μασάς χωρίς ωστόσο να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά…μέσα στο ματς.

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε ο Βόλος στο σακούλι έφτασε τους οκτώ συνολικά και μετά τα σπουδαία αποτελέσματα (νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό) μακριά από το…σπίτι, άρχισε να εκμεταλλεύεται και την έδρα του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ιωνικός μετράει μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε πρώτα ματς του πρωταθλήματος, παραμένει ουραγός και πολύ γρήγορα μπαίνει στην «πρίζα».

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαμπαλά (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσκοβάλ, Μάντζη, Λούνα, Αντούνες, Μεντόσα.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (65΄Βίκτορ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (80΄Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90΄Κούτσιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο (49΄Ιωαννίδης), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (73΄Μασάς), Αντούνες, Μύγας (80’ Οφόσου), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (73΄Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις