Στον Μαραθώνιο Λεμεσού την Κυριακή ο ΣΔΥ Βόλου

Η ξαφνική απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας τη Πέμπτη, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου για τον Μαραθώνιο Λεμεσού που θα γινόταν με πτήση που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα. Η ομάδα παρά τις δυσκολίες θα κατέβει κανονικά στον αγώνα, έστω με ελλειπή παρουσία, καθώς από τα 35 άτομα της αρχικής συμμετοχής, θα μετέχουν οι 12. Αυτοί είναι:

 
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (42.195 μέτρα)

Δημόπουλος Θωμάς (γυμναστήριο Great)

Παλάντζας Κώστας

Τρύφωνος Σπύρος

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Ξηροφώτου Μάρθα
 

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Κουτσουμπές Αποστόλης

 
5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Μανούσου Εμμανουέλα

Παπαλεξίου Αλέξης

Πρατσή Ελένη

Τρύφωνος Νικόλας

 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1000 ΜΕΤΡΑ
Τρύφωνος Μάριος
 

Συνοδοί αποστολής

Τρύφωνος Ορέστης

Ριτσάκη Κατερίνα

 
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με τον διοργανωτή Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια (έτος ιδρύσεως 1892), ενώ θα δοθεί το λάβαρο που ετοιμάστηκε για το σκοπό αυτό, και αναμνηστικά της πόλης μας.
 
Η επιστροφή της αποστολής ορίστηκε για τη Τρίτη το μεσημέρι.
 
ddffs
 
Εξάλλου τη Κυριακή θα αγωνιστούν στον Μαραθώνιο Μεσσήνης ο Αχιλλέας Γιαννούλας και ο Γιώργος Καλαντζής, όπως και ο Θανάσης Τζαβαλής (ο οποίος ανήκει στον σύλλογο Τραχίνα), που άλλαξαν προγραμματισμό εξαιτίας της ακύρωσης της πτήσης της Πέμπτης.
 
Τη Κυριακή η δράση θα είναι τριπλή για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, καθώς περισσότεροι από 15 αθλητές θα τρέξουν και στον Πλαστήριο Δρόμο στη Καρδίτσα, απόστασης 5 και 10 χιλιομέτρων.
Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η ομιλία «Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα» στην αίθουσα του Μεταξουργείου στην Ν.Ιωνία Βόλου.
 
Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων κ. Θεοδωράκης Ιωάννης.
 
Και βέβαια το Σάββατο 16 Απριλίου γίνεται η μεγάλη γιορτή της πόλης μας που θα φέρει εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα, ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βόλου & 23ος Δρόμος Υγείας

 

Ο ΣΔΥ Βόλου έτρεξε και στον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Την Κυριακή 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 11ος NN Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος και οι παράλληλοι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, με συμμετοχή 12.000 αθλητών.

Για 11η χρονιά συμμετείχε στον αγώνα και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, με 22 αθλητές και φίλους του, εκ των οποίων 8 στον Μαραθώνιο (42.195 μέτρα), 5 στα 10 χιλιόμετρα, 9 στα 5 χιλιόμετρα, οι οποίοι ήταν οι εξής:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Τσουρέλης Ζήσης

Μπράτσος Κώστας

Τιμπλαλέξης Βασίλης

Μπατζάκας Γιάννης

Ακρίβος Χάρης

Κράβαρης Σάκης

Χατζηκυριάκου Κώστας

Τασιώνη Βάσω

 
10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Τιμπλαλέξης Χρήστος
Χαραλάμπου Ηλιάνα
Βασιλειάδης Σταύρος
Καρασμάνογλου Ηρώ
Καρασμάνογλου Αλέξανδρος
 

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Παπαλεξίου Αλέξης

Παλάντζας Κώστας

Αλμπανούδης Γιώργος

Μανούσου Εμμανουέλα

Γιώτας Χαράλαμπος

Αρβανίτης Βαγγέλης

Τζιβινίκος Τρύφωνας

Κοντογιάννης Δημήτρης
Χαλκιάς Βασίλης