Επιτυχημένο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στο Βόλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη Κυριακή 3 Απριλίου, το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χειροσφαίρισης, για συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 3 Απριλίου στο Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και διοργάνωσαν η ΑΓΕ Αγριάς – Κένταυρος 2008 και ο Εύρυτος Βόλου, υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ…

 

…Συμμετείχαν 4 σύλλογοι της Κεντρικής Ελλάδας, (Αμφικτύονες Λαμίας, Α.Σ. Λάρισας, Εύρυτος Βόλου και Κένταυρος Αγριάς) και περισσότεροι από 120 νεαροί αθλητές και αθλήτριες. Πραγματοποιηθήκαν αγώνες, τόσο επίσημοι όσο και φιλικοί, στις κατηγορίες Παμπαίδων Α & Β, Παγκορασίδων Β και Μίνι Αγοριών – Κοριτσιών. Την όλη διοργάνωση συντόνισε ο Π. Ο. Προπονητής κ. Τσιάπας Ιωάννης. Παρευρεθήκαν αρκετοί γονείς των παιδιών, αλλά και φίλοι του αθλήματος που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Μίνι Αγόρια – Κορίτσια
Α.Σ. Λάρισας – Αμφικτύονες Λαμίας 12 – 8

Παμπαίδες Β
Κένταυρος Αγριάς – Αμφικτύονες Λαμίας 7 – 10
Α.Σ. Λάρισας – Αμφικτύονες Λαμίας 14 – 7
Εύρυτος Βόλου – Α.Σ. Λάρισας 5 – 9
Εύρυτος Βόλου – Κένταυρος Αγριάς 7 – 5

Παγκορασίδες Β
Κένταυρος Αγριάς – Αμφικτύονες Λαμίας 2 – 8

Παμπαίδες Α
Α.Σ. Λάρισας – Κένταυρος Αγριάς 13 – 15
Εύρυτος Βόλου – Α.Σ. Λάρισας 7 – 7
Κένταυρος Αγριάς – Εύρυτος Βόλου 18 – 10

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν αρκετοί άνθρωποι και φορείς που αξίζουν μνείας:

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Τσιάπας Ιωάννης, που συντονίζει όλη αυτή την προσπάθεια των Αναπτυξιακών τουρνουά στη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΑΠ/ΟΧΕ.
Οι άνθρωποι που διαιτήτευσαν τους αγώνες και βοήθησαν στη γραμματεία (Τσιάπας Ιωάννης, Καποτάς Νίκος, Αθανασαράκης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Θόδωρας, Μαργαρίτη Σοφία, Βλάχου Μαρία, Δεμελής Παναγιώτης, Χαλκιάς Αντώνης)
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και ο νοσηλευτής κ. Θεοτόκογλου Γιώργος, που συνέβαλαν στην ιατρική κάλυψη των αγώνων.
Η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ που δρόσισε με αναψυκτικά τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.
Ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ που παραχώρησε το κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.
Οι προπονητές όλων των ομάδων που είναι η ψυχή αυτής της προσπάθειας ανάπτυξης του Χάντμπολ στη Κεντρική Ελλάδα.
Οι αθλητές όλων των συλλόγων για τη συμμετοχή τους, αλλά κυρίως οι γονείς τους, που τους ενθαρρύνουν σε αυτή τη προσπάθεια