Ευγενίου για αδειοδότηση και τις φήμες πώλησης του Ηρακλή

Το τοπίο γύρω από μια ενδεχόμενη πώληση του Ηρακλή ξεκαθάρισε ο Στράτος Ευγενίου, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, κλείνοντας το σχετικό κεφάλαιο καθώς κάνει κακό στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για τις φήμες περί πώλησης της ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει κάτι, αν υπήρχε θα το γνώριζε και το ΔΣ. Θεωρώ ότι αυτά τα σενάρια κάνουν κακό στην ομάδα. Έχουν υπάρξει από πέρσι πάνω από 10 περιπτώσεις για να αγοράσουν τον Ηρακλή. Η τελευταία ήταν από τον Τομ Παπαδόπουλο. Η ομάδα ακόμα και σήμερα διοικείται από εμένα. Ο Τομ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχει κάνει πολλά πράγματα για τον Ηρακλή. Δεν είναι μέτοχος, μόνο βοηθάει. Δεν είναι εύκολο να πάρει την ομάδα ο Τομ. Η φημολογία περί πώλησης της ομάδας δεν ισχύει. Η συμφωνία που είχαμε κάνει με τον ΓΣ ήταν να μην είμαι καθόλου στην ομάδα γιατί ήθελα να φύγω από το χώρο του ποδοσφαίρου. Αναγκαστικά έμεινα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την προσπάθεια και την αδειοδότηση: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Τώρα στήνουμε μία ομάδα με πολλούς περιορισμούς. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν την αδειοδότηση και μπορούν χτίσουν την ομάδα όπως θέλουν. Όμως θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες. Έχουμε δώσει την εγγύηση. Έπρεπε να ξανά πληρώσουμε την εγγυητική από την τράπεζα και να δώσουμε άλλα 150.000 ευρώ. Πλέον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και περιμένουμε να πάρουμε την άδεια. Έχουμε καταθέσει τα χρήματα εδώ και τρεις εβδομάδες και περιμένουμε απάντηση. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που δεν έχουν πάρει την αδειοδότηση αλλά για τον Ηρακλή βιάζονται να πουν ότι δεν πήρε άδεια».

Για την Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι λυπηρό για την Ξάνθη. Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα. Αυτό να το κοιτάξουν αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όλοι είναι λαμόγια ασχολούνται με διαιτητές, στοιχήματα και λεφτά. Δεν ειδοποίησαν τον Αγροτικό Αστέρα ότι θα ανέβουν αυτοί. Κανένας δεν ασχολείται με αυτά και ότι θα ξεκινήσουμε τον Νοέμβριο και αν. Αυτή είναι η αλητεία. Οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου ευθύνονται για όλα. Κουραστήκαμε να τους παρακαλάμε όλους. Να τα χαίρονται τα πρωταθλήματά τους έτσι. Για να είμαι ξεκάθαρος, από πέρσι ήταν να πάρει κάποιος την ομάδα και να την τρέξει στη Super League 1. Αυτό το ενδεχόμενο πάντα εξετάζετε, όμως δεν είναι μόνο στο χέρι μου αυτό, δεν είμαι ο μοναδικός που μιλάει».

Πηγή: Libero 107,4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις