Ολυμπιακός Βόλου: Το μέλλον είναι εδώ…

Σε νέα μεταγραφική ενίσχυση του πιο νεανικού ρόστερ της κατηγορίας προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:  “οι “ερυθρόλευκες” προχώρησαν στην απόκτηση δύο 16χρονων καλαθοσφαιριστριών από την ΑΕΒ Διμηνίου. Πρόκειται για την Άλκηστη Οικονομίδου και τη Χρύσα Πορτοφέρι.
Η Άλκηστη Οικονομίδου αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2” και διακρίνεται για τις επιτελικές της ικανότητες. Έχει κληθεί επί σειρά ετών στη Μικτή ΕΣΚΑΘ και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου.
Η Χρύσα Πορτοφέρι αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5” και διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Είναι επίσης μέλος της Μικτής ΕΣΚΑΘ και πολλά χαρίσματα στο παιχνίδι της. Και οι δύο ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες, θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις ομάδες νεανίδων και γυναικών.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, οι προπονητές και οι συμπαίκτριές της, καλωσορίζουν την Άλκηστη Οικονομίδου και τη Χρύσα Πορτοφέρι στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και ευχαριστούν την ΑΕΒ Διμηνίου και τον Σπύρο Κατσαφούρη για την παραχώρηση των καλαθοσφαιριστριών. Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στις αρχές του, δημιουργεί την ομάδα του μέλλοντος, δίνοντας την ευκαιρία της καθιέρωσης και της καταξίωσης στα ταλέντα από τον Βόλο, τη Μαγνησία και απ’ όλη τη Θεσσαλία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις