Ισόπαλοι Απόλλων και Ηρακλής στην φιλική μάχη της Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ήρθε ισόπαλος με τον Ηρακλής Λάρισας με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Κοιλάδας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στον αγώνα και οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα και πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ηρακλής Λάρισας άνοιξε το σκορ με τον Μεζίνι στο 75′ λεπτό, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και έκανε κεφαλιά, για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90+1′ λεπτό, ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε με την κεφαλιά του Γιαννίτση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φυτόπουλου και έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα.

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καψάλης Σ., Σούμπασης, Εσκουρέδο, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Μάντηκας, Χριστίδης.

Έπαιξαν και οι: Κακαβίτσης, Λεσάϊ, Τασιούλης, Γαργάλας, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης, Αλτάνης, Παπαγιάννης, Μεζίνι, Κουτσιούδης, Αγγελούλης.

Απόλλων Λάρισας: Μέλλη, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Φουρκιώτης, Αυλωνίτης, Χατζής, Χαλάτσης, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Σταματής, D’ Agostino.

Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Ποτόσογλου, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης, Ζιάκας, Παρασκευούδης, Σκύφτας, Διβανές, Φυτόπουλος.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις