Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γλασκώβη

Περιορισμένα τα παιχνίδια στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (21/09), ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σκωτία – Ουκρανία για το Nations League και με αυτή θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας.

Πρόκειται για αγώνα στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ο πρώτος προβιβάζεται στην Α’ κατηγορία, ενώ ο τελευταίος υποβιβάζεται στην Γ’ και μετά από τρία ματς η Ουκρανία είναι 1η με επτά βαθμούς και ακολουθεί η Σκωτία με έξι.

Αναζητούν τη σταθερότητα οι Σκωτσέζοι, μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν δύο νίκες και μία ήττα. Τον Ιούνιο κέρδισαν δύο φορές την Αρμενία, 2-0 εντός και 4-1 εκτός έδρας, η οποία αποτελεί την κατά τεκμήριο χειρότερη ομάδα του γκρουπ. Παράλληλα, ηττήθηκαν με 3-0 στην Ιρλανδία, σε μία αναμέτρηση που παρουσιάστηκαν παντελώς ανέτοιμοι. Με έξι βαθμούς είναι δεύτεροι στην κατάταξη, σήμερα θέλουν τη νίκη και μόνο προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση της κορυφής.

Οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, από τη μέση και μπροστά έβγαλαν ποιότητα και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή. Ξεκίνησαν με δύο νίκες απέναντι σε Ιρλανδία (1-0 εκτός) και Αρμενία (3-0 εντός), ενώ το τελευταίο ματς με την Ιρλανδία – τυπικά εντός έδρας, καθώς αγωνίζονται στην Πολωνία – έμειναν στο 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την 1η Ιουνίου στο ίδιο γήπεδο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ουκρανία να επικρατεί με 3-1.

Δείτε το προγνωστικό για το παιχνίδι Σκωτία – Ουκρανία στο Betarades.gr.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις