«Σύγκρουση» πρωτοπόρων ανάμεσα σε Γ.Σ. Φαρσάλων και Γ.Σ. Βόλου

«Σύγκρουση» πρωτοπόρων σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο των Φαρσάλων. Στις 19.30 ο Γ.Σ. Βόλου κοντράρει τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, με τις δύο ομάδες να είναι οι νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα επικρατήσει σήμερα θα έχει ως έπαθλο τη μοναξιά της κορυφής.
Στον Γ.Σ. Βόλου διάχυτη…

…είναι η ικανοποίηση για την πρεμιέρα της διαδικασίας. Εκεί η ομάδα εμφανίστηκε αποφασισμένη να μη γνωρίσει τέταρτη διαδοχική ήττα φέτος από τη Νίκη και το κατάφερε μετά από ματς «θρίλερ» με 64-60.
Αυτό που ήθελε ο Γιώργος Κοσμάτος και ο Γιώργος Ντάκης επιτεύχθηκε, δηλαδή η ομάδα τους να πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα για να το έχει ως εφόδιο για τη συνέχεια των πλέι οφ. Βέβαια σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Φαρσάλων, ο οποίος θεωρείται το φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Το θετικό είναι πως ο Θανάσης Παυλόπουλος φαίνεται να ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στη Νίκη και καθημερινά παρουσιάζει βελτίωση. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Κουρουπάκη που αισθάνεται καλά μετά το ελαφρύ τράβηγμα που είχε υποστεί.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς και Θανάσης Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις