Από την Αγία Άννα στον Ολυμπιακό ο Μπάντης

Την μεταγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπάντη, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ανακοίνωσε η Αγία Άννα.

Αναλυτικά:

«Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Μπάντη Γιώργου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς.

Πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην σχολή μας από την ηλικία των 8 ετών και ακολούθησε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Ο Γιώργος διακρίνεται για την ευφυΐα του, την τεχνική του κατάρτιση, το ήθος του και τα σωματικά του προσόντα.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου καθώς επίσης και των προπονητών της σχολής που συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Η επίτευξη της μεταγραφής αυτής συνιστά επίσης αναγνώριση της προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που οδήγησε μια ακόμη μεγάλη ΠΑΕ να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την σχολή μας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι πάντα υγιής και με πολλή δουλειά να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Εμείς θα είμαστε δίπλα του καθώς για πάντα θα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Αγίας Άννας!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις