Μετά τη συνάντηση με Κοντονή οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Β.

Η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και με άλλους θεσμικούς φορείς που θα έχει την προσεχή Δευτέρα η αντιπροσωπεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα σηματοδοτήσουν και τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θυμίζουμε, πως στη συνάντηση με τον Κοντονή το «παρών» θα δώσουν τόσο οι παράγοντες…

…του Εργοτέλη, όσο και βουλευτές του νομού Μαγνησίας, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να θέσει δυναμικά τις απόψεις του γύρω από το νέο αθλητικό νόμο. Από πλευράς ΓΓΑ θα παραβρεθούν και οι νομικοί σύμβουλοι του υφυπουργού, οι οποίοι και θα ενημερώσουν τους παράγοντες των δύο ομάδων για το τι σκέφτεται να πράξει η Κυβέρνηση με τα χρέη των ΠΑΕ.
Οι ιθύνοντες των δύο ομάδων μετά τη συνάντηση με τον Κοντονή θα έχουν εικόνα για το τι θα συναντήσουν μπροστά τους και πολύ περισσότερο στην περίπτωση που καταφέρουν οι ομάδες και επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν φροντίσει να ενημερωθούν για τα χρέη που έχει αφήσει πίσω της η ΠΑΕ, τόσο σε ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και σε παίκτες που οι προσφυγές έχουν τελεσιδικήσει, σε τρίτους, τα οποία ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Επίσης, ο Ερασιτέχνης απευθύνθηκε και στη FIFA, για να μάθει αν υπάρχουν ξένοι ποδοσφαιριστές που προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα αναβιώσει το 50% των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές και είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις