«Έτοιμη η Βέροια»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Ανυφαντάκης, παρά τη φιλική ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, ενώ παράλληλα θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη την Τετάρτη (28/9), που δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της με τα Χανιά για το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανυφαντάκη:

«Ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, όχι όμως από το τελικό σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε στο τέλος του παιχνιδιού από δύο αδράνειες. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα Α’ Εθνικής, η οποία έπαιζε σχεδόν με το βασικό της σχήμα, ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μετά δεχθήκαμε πίεση, στη συνέχεια ισορροπήσαμε, προσπαθήσαμε κι εμείς να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και το καταφέραμε σε αρκετές περιπτώσεις. Η αμυντική λειτουργία μας ήταν καλή  και καταφέραμε να σκοράρουμε. Θα έπρεπε να έχουμε λίγο παραπάνω συγκέντρωση ώστε να πάρουμε και κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο δεν μετράει είναι φιλικό, αλλά θα ήταν μια ηθική ανταμοιβή.

Προχωράμε. Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε τη δυνατότητα, να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό και πάμε τώρα Τετάρτη για Κύπελλο με τα Χανιά».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά:

«Είμαστε στο σημείο που μπορούμε να πούμε πως είμαστε έτοιμοι ή σχεδόν έτοιμοι».

Για το αν έδωσε λύσεις μπροστά ο ερχομός του Φασίδη:

«Ο Φασίδης θα μας βοηθήσει. Θα βρούμε τις λύσεις μπροστά. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε και το να σκοράρουμε είναι και θέμα ημέρας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις