“Ο Ηρακλής Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Crimson Scorer ο Ηρακλής Λάρισας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει κλήση για την συμμετοχή του, στην Super League 2!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Crimson Scorer:

“Ένα ιδιαίτερα ιστορικό γεγονός για την λαρισινή ομάδα, το οποίο αναμένεται να αποδεχτεί, παρά την τεράστια οικονομική επιβάρυνση για τον άνθρωπο που τρέχει τον Ηρακλή, τον ηγέτη του, Λάμπρο Ιωακείμ.

Πως θα γίνει αυτό;

Καταρχήν ο Αγροτικός Αστέρας από την Δευτέρα θα πάρει το πολυπόθητο “οκ” για να συμμετάσχει στην κατηγορία, γι αυτό άλλωστε έχει ξεκινήσει από προχτές έναν “μαραθώνιο” μεταγραφών.

Τώρα απλά την θέση της αποχωρήσαντας Ξάνθης θα πάρει η Ηλιούπολη.

Έλα όμως που θα έχουμε άλλες δύο αποχωρήσεις ομάδων και μάλιστα του Νότου και της ίδιας πόλης!

Στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης δεν θα συνεχίσει στην Super League 2 αφού αποφασίστηκε να πάρει τον δρόμο της Γ’ Εθνικής (γι αυτό και είναι πιθανόν να μην έρθει στην Λάρισα για το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα).

Την θέση του, λοιπόν μετά την – φημολογούμενη – άρνηση του ΠΑΟ Ρουφ, θα πάρει δικαίως ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος θα έρθει στον Βόρειο όμιλο και θα “κατέβει” στον άλλον όμιλο η Ηλιούπολη.

Όμως δεν σταματάνε εδώ οι αποχωρήσεις των ομάδων.

Από την πρωτεύουσα της Κρήτης θα αποχωρήσει και ο Ηρόδοτος.

Εδώ την θέση του, λέγεται ότι θα πάρει με “φωτογραφικό” Νόμο η Κοζάνη (!), η οποία και θα τοποθετηθεί στον Βόρειο όμιλο, αφήνοντας φυσικά σε απορία το θέμα για το ποιος θα πάει στον Νότιο όμιλο….”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις