Φιλική ήττα για τον Βόλο στη Λάρισα

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Βόλος στη Λάρισα από την ΑΕΛ

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κ. Παπαγεωργίου μόλις στο 6′, όταν ο σκόρερ δέχθηκε τη σέντρα του Καλουτσικίδη και σκόραρε για το 1-0. Ο Βόλος ισορρόπησε στο β’ κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην ισοφάριση.

Η ΑΕΛ είχε καλή παρουσία και με πίεση ψηλά «βραχυκύκλωσε» το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου που δεν βρήκε λύσεις μεσοεπιθετικά.

Το γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου με πλασέ από κοντά μόλις στο 6’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Κούστα, δεν «απαντήθηκε» από τους φιλοξενούμενους στα υπόλοιπα 90 περίπου λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα .

Ο Βόλος ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Θεοδωρόπουλου, ωστόσο ουσιαστικά απείλησε μόλις μία φορά, σε σουτ του Τριανταφύλλου στο 50’ που εξουδετέρωσε ο πορτιέρε των βυσσινί. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ σε δύο καλές στιγμές με τον Πεντρόσο, στο 32’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στην πρώτη περίπτωση το σουτ του επιθετικού της ΑΕΛ απόκρουσε ο Παπαδόπουλος ενώ τη δεύτερη πέρασε μόλις άουτ.

Να σημειώσουμε πως από το 84’ μέχρι το φινάλε η ΑΕΛ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλέγα με δύο κίτρινες κάρτες.

Διαιτητές: Μπουροζίκας, Στάικος, Μάνος (Λάρισας).

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (52’ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (45’ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσονού (45’ Μαϊδανός), Ηλιάδης (77’ Γλυνός), Μαξιμένκο (45’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαΐδης (52’ Ραμίρες), Κ. Παπαγεωργίου (45’ Πλέγας), Μιλτιάδης (52’ Αντράντα, 77’ Γαρουφαλιάς), Κούστα (40’ λ. τρ. Όγκμποε), Πεντρόσο (52’ Μαυριάς), Νικολιάς (45’ Τσουμάνης).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (45’ Κότνικ), Τάχατος (26’ λ. τρ. Εσκοβάλ), Σιέλης (45’ Τριανταφύλλου), Λυμπεράκης, Ματίγια, Πίρινεν, Μεσκίδα (62’ Μπαριέντος), Μπατόκιο, Τσέλιος, Βίκτορ Φερνάντες (62’ Πάουλο Φερνάντες), Σταμένκοβιτς (76’ Τσελεμπάκης , 80’ Ίννος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις