Φιλική ήττα για τον Μακεδονικό από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Mετά από εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, ο Ποσειδώνας επιβλήθηκε με 2-0 σε φιλικό κόντρα στον Μακεδονικό στη Μηχανιώνα.

Για την ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου σκόραραν με σουτ οι Γκέσιος (10΄) και Ταουσάνης (34΄), ενώ δοκάρι για τους “ψαράδες” είχε ο Αλτιντζής στο 2΄.

Για τον Ποσειδώνα δεν έπαιξαν οι Καλλίδης, Τσακιρίδης και Κουρουτσαλάκης, ενώ για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη (γύρισε σε γνώριμα λημέρια, όπως και οι Κόντος και Γιαννούσης), έλειψαν οι Τσουκάνης, Γαρύφαλλος, Σιμόνι, Σαραντίδης, Ανθουλάκης, Ζαννάκης, Μπάγκολα, με τους Κοτταρίδη και Μπουλάτοβιτς να τραυματίζονται και να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές (δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Κοζανίτη αμυντικού).

Μάλιστα, ο Σέρβος εξτρέμ χτύπησε στη μύτη από δυνατή αγκωνιά και υπέστη αιμορραγία. Ο Μπουλάτοβιτς ένιωσε έντονη ζαλάδα και μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με ενδείξεις διάσεισης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Κυριακίδης, Πάστρας, Ταουσάνης, Τραχανάς, Δεληζάνος, Τεμερτζόγλου, Κωστίκος, Ξανθόπουλος, Ξιφιλίνος, Αλτιντζής, Γκέσιος. Έπαιξαν και οι Μαντζόπουλος, Καλαμπάκας, Τόσκος, Κανέλλης, Προύντσης, Κύζιλης, Ματθαίου, Ντόκου, Πάγιος, Ζουρνατζάκης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης (30’ Καζέλης, 60’ Ιωαννίδης), Χασάνογλου, Κοτταρίδης (14’ λ.τ. Σαραγιώτης), Γιαννούσης (46’ Λισγάρας), Μπενάκης (46’ Τοπουζίδης, 70’ Ταχματζίδης), Λεωνιδόπουλος, Γουνόπουλος (46’ Παναγιωτούδης), Γρηγοριάδης (46’ Μπουλάτοβιτς), Μιλισάβλιεβιτς, Ζαννάκης (46’ Σάντσεθ), Ταχματζίδης (46’ Μπρατσιάνι).

Πηγή: soccerpractor

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις