Βοσνιάδης: «Με την επιστροφή των διεθνών και τη μεταγραφή που ολοκληρώνεται θα είμαστε όπως πρέπει»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του φιλικού με τη Λαμία που έληξε ισόπαλος με 2-2.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου αποκάλυψε πως η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Για το ότι η Νίκη “κράτησε” το φιλικό παρά το δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου με Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ακυρώσαμε το παιχνίδι γιατί θέλαμε να μεγαλώσουμε λίγο τους χρόνους μας. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή σχεδόν ήταν εκτός προγράμματος. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σήμερα μας δόθηκε η δυνατότητα να μεγαλώσουμε το χρόνο συμμετοχής κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ήταν καλή η παρουσία μας. Δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία μας στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένη ως ομάδα, με περισσότερη όρεξη, με υπομονή στο παιχνίδι μας και καλή αμυντική συμπεριφορά για αρκετό διάστημα. Νομίζω ήταν μια πολύ καλή και σοβαρή παρουσία.

Βέβαια, είχε πολλά θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά. Δεν μπορεί ένα παιχνίδι ενώ είσαι στο 2-0 να το πετάξεις. Ο αντίπαλος έμπειρος είναι, έγινε ένα πέναλτι από αυτά που γίνονται. Από εκεί και μετά η αντίδρασή μας θα έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένη. Και με το 2-2 όμως η ομάδα αντέδρασε, δεν πήγε πίσω, προσπάθησε να επιτεθεί, αυτό είναι καλό κι απ’ τα στοιχεία που κρατάμε. Γιατί ξέρετε όταν γυρίζουν αποτελέσματα, από ένα παιχνίδι που θεωρείς ότι το έχεις κερδίσει, ξαφνικά σε 10 λεπτά είναι ισόπαλο… Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε, μπήκαν και πολλά παιδιά για να πάρουν κι αυτά κάποιο χρόνο. Γενικά θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία. Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό».

– Η αρχική ενδεκάδα έχει σχέση με την ενδεκάδα για το Κύπελλο;

«Όχι. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα πρόσωπα. Νομίζω ότι είναι η αρχή και οι ομάδες ακόμη δεν είναι έτοιμες, σίγουρα θα πάνε να εκπλήξουν ο ένας τον άλλο. Λίγο πολύ όμως είμαστε και ομάδες που γνωριζόμαστε από την περυσινή κοινή παρουσία. Λίγο-πολύ περιμένουμε τι θα βρούμε. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει επιστροφή παικτών που λείπουν, μιλάω για τις επιστροφές των ξένων.

Υγιείς να είμαστε και να πάμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ένα παιχνίδι Κυπέλλου επίσημο πλέον, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πιστεύω θα είμαστε όπως πρέπει και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Παλεύουμε να είναι παρών ο Μιράντα στο παιχνίδι. Αν δεν προλάβει, δεν πειράζει υπάρχει βάθος, θα δώσουν τη μάχη τα υπόλοιπα παιδιά.

Πήρε χρόνο κι ο Τσουκαλάς σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πιστεύω σιγά-σιγά να είμαστε όπως πρέπει και με όσα παιδιά είναι εδώ να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Προφυλάξαμε τον Γρομητσάρη, είχε ένα διάστρεμμα την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούσαμε να τον βάλουμε σήμερα, προφυλάχτηκε και πιστεύω να είναι έτοιμος κι αυτός. Είναι μία λύση για εμάς. Είναι έτοιμος για να παίξει».

Για τον Μπρούνο Μορέιρα και την εξέλιξή του στα φιλικά

«Είναι ένας παίκτης που ήρθε από πολύ μακριά. Πρέπει να προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης και κυρίως στη Super League 2 που έχει τις ιδιαιτερότητές του. Αλλά και αυτός και ο Ολαϊσόλα είναι ποδοσφαιριστές που πιστεύω θα μας δώσουν λύσεις. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε παιδιά που άλλαξαν ήπειρο και ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας. Δεν θα ενθουσιαστούμε ούτε θα τους απορρίψουμε με τη μία, είναι παιδιά τα οποία έχουν στοιχεία και πιστεύω ότι με την προσαρμογή τους θα έχουμε κι άλλες λύσεις. Αυτή τη στιγμή δείχνουν να ψάχνονται αλλά παιχνίδι με παιχνίδι που περνάει τους βλέπουμε να γίνονται καλύτεροι. Θα τους δώσουμε το χρόνο τους και θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι υγεία να υπάρχει και η ομάδα μας θα είναι όπως πρέπει».

Για τον Παναγιωτίδη που αγωνίστηκε ως δεξιός χαφ

«Έχουμε επιλογές, υπάρχουν καλοί παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και σε άλλες θέσεις. Ο Παναγιωτίδης ήδη από πέρυσι έχει παίξει αριστερό μπακ, στόπερ σε προηγούμενες ομάδες του, πήγε στο κέντρο, πήγε πλάγια. Εντάξει μας ενδιαφέρουν πολύ αυτοί οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας δώσουν λύσεις σε διάφορες θέσεις και να μας λύνουν προβλήματα».

Ετοιμάζεται κάτι…

«Νομίζω ότι με την επιστροφή των παιδιών που λείπουν και κάτι ακόμα που έχουμε στο κεφάλι μας, ότι θα είμαστε όπως πρέπει. Ετοιμάζεται κάτι. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα το δούμε και πιστεύω πως θα είναι λύση που αν πάει κατ’ ευχή, θα μας δώσει αρκετά. Αγωνίζεται στην επίθεση».

– Ένα σχόλιο για τον Ηρακλή που θα αντιμετωπίσετε στο Κύπελλο;

«Μια ομάδα που και πέρυσι ήταν πολύ καλή, έχει το πλάνο της, ίδιος προπονητής, ίδιοι σχεδόν ποδοσφαιριστές και ενισχύθηκε εκεί που ήθελε. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα από την πεντάδα που εγώ θεωρώ ότι θέλουν να διεκδικήσουν παραπάνω πράγματα. Ήρθε πολύ νωρίς ένα ντέρμπι, εντάξει τι να κάνουμε, γίνονται αυτά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν. Θα ήταν καλύτερα εάν το είχαμε μετά από ένα μήνα αυτό το παιχνίδι, αλλά κι αυτοί θα είναι όπως είμαστε κι εμείς. Υπάρχει μια διαφορά με τον Ηρακλή, στον χρόνο που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Είναι δύο εβδομάδες πιο μπροστά από εμάς, αλλά με τη θέληση θα καλυφθούν πολλά πράγματα και δεν θα  φανεί η διαφορά του χρόνου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις