Συγκλονίζει ο Καρακατσάνης μετά τη φωτιά στην εταιρία του: Η επιχείρηση είναι στα πόδια της, συνεχίζουμε δυνατά να πετύχουμε περισσότερα (pics & vid)

Απόγευμα Σαββάτου στην παραλία του Βόλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι Ιστορικού Οχήματος” κ. Κων. Καρακατσάνης, καμαρώνει τα κλασσικά οχήματα στην έκθεση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τοκ καρκίνο του προστάτη.

Ανάμεσα στα εκθέματα και ένα από τα δικά του αγαπημένα οχήματα, ένα αγωνιστικό Toyota Celica,

Συνομιλώντας με τον συνδιοργανωτή Κων. Σκριάπα (ΔΙΚΤΥΟ “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ), μπροστά στην στατική έκθεση στην παραλία του Βόλου, στο Ηρώο, το βλέμμα τους γύρω στις 6 μ.μ. στρέφεται προν την δύση, σε μια μαύρη κολώνα καπνού που συνεχώς γίνεται πιό μεγάλη, πιό μαύρη, πιό εφιαλτική.

Δευτερόλεπτα μετά τις πρώτες εικασίες για την περιοχή της φωτιάς, χτυπάει το κινητό του Κώστα Καρακατσάνη. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Τέλης Δουλόπουλος, προκάτοχος του Κ. Καρατσάνη στην προεδρία του ΦΙΟ και γείτονας στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου με μονάδα κοντά στην Καρακατσάνης foof service.

“Κώστα, πήρατε φωτιά, τρέξε”, ήταν τα λόγια του Τέλη Δουλόπουλου που “πάγωσαν” τον ιδρυτή της Καρακατσάνης food service συνειδητοποιώντας πως ο καπνός που έβλεπε από την παραλία του Βόλου στα δυτικά, ήταν από την κεντρική εγκατάσταση της επιχείρησής του στην Α’ Βιομηχανική περιοχή Βόλου.

Σοκαρισμένος μετέβη στην εγκατάσταση, βλέποντας τις φλόγες να καταστρέφουν κτίρια, οχήματα, εξοπλισμό, διάφορα είδη για την εστίαση, τρόφιμα κ.α.

Σήμερα το πρωί, το μέγεθος της καταστροφής ήταν μετρήσιμο και δυστυχώς μεγάλο.

Μαζί με την οικογένειά του, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση, με κάποιους από τους 90 εργαζόμενους, με φίλους, άλλους επιχειρηματίες που συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή. ο κ. Κων. Καρακατσάνης. μετρούσε τις πληγές αλλά και τις δυνάμεις.

“Μια αγγλική παροιμία λέει Don’t Cry Over Spilled Milk, μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. Υπάρχει κι άλλο στο ποτήρι. Προχωράμε”, ήταν τα πρώτα λόγια του ανθρώπου που είδε το επιχειρηματικό δημιούργημά του να πλήττεται τόσο ξαφνικά ένα απόγευμα Σαββάτου.

Όποιος περίμενε να αντικρίσει μια επιχειρηματική φιγούρα σε απόγνωση μπροστά στα καμμένα, διαψευδόταν ηχηρά από το σθένος του Κ. Καρακατσάνη, ο οποίος αντέδρασε άμεσα, βρίσκοντας άλλους χώρους, νοικιάζοντας αποθήκες για να συνεχίσει η λειτουργία της μεγάλης επιχείρισης.

Δίνοντας δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του, στους συνεργάτες, στους εργαζόμενους κ.α., ο Κων. Καρακατσάνης έστειλε παράλληλα και ένα μήνυμα σε όλους τους πελάτες του πως τίποτα δεν αλλάζει και η επιχείριση βρίσκεται στα πόδια της, παρά το πλήγμα που δέχτηκε.

“Δύσκολη Κυριακή, δύσκολη κατάσταση αλλά δεν σταματάμε”, δήλωσε μπροστά στην εγκατάσταση στην ΒΙΠΕ Βόλου αποκλειστικά στο MYVOLOS.NET ο κ. Κ. Καρακτσάνης.

“Θα ξαναστήσουμε ότι καταστράφηκε και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα”, τόνισε.

(Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: myvolos.net

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις