Πολυνίκης σύλλογος ο ΝΟΒΑ – Νέες επιτυχίες την τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Καλλιτεχνικής στον Βόλο


Μοιράσου το άρθρο

O NOBA αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 25/09 στο Βόλο (κλειστό 25άρι Εθνικού).

Το κύπελλο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ, Μαρία Παρασκευοπούλου, από την ειδική γραμματέα της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορο του αθλήματος, Δέσποινα Καράμπελα

Στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος, το ομαδικό, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Χανίων συγκεντρώνοντας 79,1000 βαθμούς, το ασημένιο ο ΝΟΒΑ με 78,800 βαθμούς με τις Φωτεινή Ζάρρα, Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη, Ζωή Καράγγελου, Δήμητρα Τιλελή, Ελένη Φράγγου και Ελένη Φραγκάκη. Τρίτος αναδείχθηκε ο Νέος Ηρακλής με 75,8333 βαθμούς.

Την απονομή έκαναν, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας και η Δέσποινα Καράμπελα.

Νωρίτερα σήμερα (25/9) το Ντουέτο του ΝΟΒΑ με τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Φωτεινή Ζάρρα), με 82,0667β. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο πρόγραμμα του αγωνίσματος.

Ακολούθησαν με 78,8667β. οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη – Γαρυφαλιάνα Νίκου του ΝΟ Χανίων και με 77,4667β.οι Δήμητρα Τιλελή – Ελένη Φράγγου του ΝΟΒΑ (αναπλ. Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη).

Ακολούθησε GALA με επίδειξη από τα περισσότερα συμμετέχοντα σωματεία με πολύ κέφι και μπρίο. Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τους αγώνες και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό  στην επίδειξη του γκαλά με ευρηματικές χορογραφίες!!!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις