Πέρασε με διπλό από τα Λεχώνια, ο Ιάσων (2-3)

Σταθερός στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς ο οποίος κέρδισε την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα με σκορ 3-2. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Καλογριάς στο 26ο λεπτό, έπειτα από ωραία κεφαλιά και οι Γούσιας και Ρακής στο 51′ και στο 56ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Νηλέας ο οποίος αν και προηγήθηκε με τον Ραφτόπουλο βρέθηκε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει και πάλι με τον ίδιο παίχτη στο 62ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ όπως το σουτ του Ξενάκη στο 46ο λεπτό του οποίου η προσπάθεια σταμάτησε στο δοκάρι του Κωνσταντίνου, ένα καλλιτεχνικό φάουλ του Κουβάρα που απέκρουσε θεαματικά ο κίπερ του Ιάσωνα καθώς και με τους Μπικοράρο και Κατσιάκη, των οποίων οι προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις:

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Προίκας, Ντενίς, Αϊδινής, Ράπτης, Τζούμας, Κολλιός, Ξενάκης (47′ Κατσιάκης), Μπικοράρος, Φιλίππου, Κουβαράς, Ραφτόπουλος (65′ Σκόνδρας).

Ιάσων Άλλης Μεριάς: Κωνσταντίνου, Καραδήμητρος, Γούσιας (65′ Ζαρτσάι-90′ Ζάχος), Τσάνιος, Βαρελόπουλος, Τσίγγας, Κάβουρας, Μπέκας, Καλογριάς, Πουλάκης (75′ Σπύρου), Ρακής.

Στέλιος Τσιουβάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις