Ένταση και μηνύσεις στο Εθνικός- Παγασητικός (photos)

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του αγώνα μεταξύ Εθνικού και Παγασητικού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο (9/4) στο γήπεδο Δημητριάδας. Όσα ακολούθησαν θα μας απασχολούν για πολύ καιρό…

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι γίνεται αναφορά σε υποβολή μηνύσεων, κλήθηκε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον α’ βοηθό διαιτητή της συνάντησης κ. Κόκκαλη, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού κ. Μάκης Γαρμπής δήλωσε ότι θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. της ομάδας για να υποβληθεί μήνυση στον προαναφερθέντα διαιτητή, θα συζητηθεί θέμα αποχώρησης της ομάδας του από το πρωτάθλημα και προανήγγειλε την υποβολή ένστασης για τη μη εφαρμογή της συμπληρωματικής προκήρυξης του πρωταθλήματος, για λόγους όμως που δεν ταυτίζονται με την αναφερόμενη ένταση.
Όλα ξεκίνησαν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γόργορη. Τότε παίκτες του Εθνικού τον περικύκλωσαν, λέγοντας ότι ο α΄ βοηθός κ. Κόκκαλης εξύβρισε συμπαίκτη τους. Ο δε ποδοσφαιριστής Τόντας, όντας σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε το λόγο από τους διαιτητές. Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και όλοι θεώρησαν ότι το περιστατικό είχε λήξει.
Όμως αυτό ήταν προσωρινό, καθώς με την αποχώρηση προς τ’ αποδυτήρια δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση και μάλιστα στο Φύλλο Αγώνος, το οποίο αποκλειστικά μπορείτε να διαβάσετε στο «goalpost.gr», αναφέρεται ότι ο α’ βοηθός κ. Κόκκαλης δέχτηκε κλωτσιά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αναπνοή του!
«… 2) Μετά τη λήξη του αγώνα αποχωρήσαμε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμασταν στ’ αποδυτήρια ο παίκτης της ομάδας «ΕΘΝΙΚΟΣ» Τίγγας Ιωάννης με αριθμό φανέλας 4, κινήθηκε κατά του α’ βοηθού μου λέγοντάς του «θα σου γ… το σπίτι π… γ…» και ταυτόχρονα τον κλώτσησε με δύναμη στην κοιλιακή χώρα με τις τάπες του παπουτσιού με αποτέλεσμα ο α’ βοηθός να έχει δυσκολία στην αναπνοή. 3) Κατόπιν τούτων καλέσαμε την αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο…»
Στο σχετικό φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρειες όσα αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα από το διαιτητή καθώς και τα γεγονότα, όπως κατεγράφησαν από το φωτογραφικό φακό του «goalpost.gr»

*Ακολουθεί σχετικό Video.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις