Ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση με Μιλούνοβιτς η Νίκη Βόλου

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τη Λαμία.

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος επιτελικός μέσος που αγωνίζεται τόσο ως περιφερειακός επιθετικός, όσο και ως “φουνταριστός”, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει περάσει για δύο χρόνια από τον Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ (2014-16) με 47 συμμετοχές και 9 γκολ και με τον Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ, με 5 γκολ σε 34 αγώνες. Τελευταίος σταθμός του Μιλούνοβιτς ήταν η αλβανική Κουκέσι.

Το μίνι βιογραφικό

Ο Μιλούνοβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου την σεζόν 2011-12, συνεχίζοντας την επόμενη χρονιά στην Ζούλτε Βάρεγκεμ από το Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε σε δώδεκα ματς πρωταθλήματος.

Τον Ιανουάριο του 2012, συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, όπου παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2014, παίζοντας σε 46 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Από το 2014 ως το 2016, φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά, όπου αγωνίστηκε σε 47 ματς της Superleague σκοράροντας 9 φορές. Παράλληλα, πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και σκόραρε 5 γκολ με την εθνική νέων της Σερβίας.

Τον Αύγουστο του 2016, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με την ομάδα του Άρη παραμένοντας στις τάξεις του για δύο χρόνια στη Φούτμπολ Λιγκ.

Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αλβανίας, καταγράφοντας 34 συμμετοχές και 7 γκολ με την Κουκέσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις