Προπονητής στα Τρίκαλα κοουτσάριζε συγχρόνως και τις δύο ομάδες του αγώνα


Μοιράσου το άρθρο

Ένα… πρωτότυπο ματς διεξήχθη στα Τρίκαλα, με τον προπονητή Γιώργο Παπαδόπουλο να κοουτσάρει την ίδια ώρα και τις δύο ομάδες στις οποίες είναι τεχνικός.

Μια άκρως ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Παλαιομονάστηρο και τον Γίγα Ριζαριού καθώς οι δύο ομάδες λάμβαναν οδηγίες, από τον ίδιο προπονητή!

Σύμφωνα με το trikalascore.gr ο Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος είναι χρόνια προπονητής σε ομάδες των Τρικάλων φέτος έχει αναλάβει και τους δύο συλλόγους με τον έναν να παίζει στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία και ο άλλος στην Β’ ΕΠΣΤ.

Η ιστοσελίδα των Τρικάλων ανέφερε:

«Ένα πρωτότυπο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παλαιομονάστηρο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Γίγα Ριζαριού.

Το πρωτότυπο έχει να κάνει με το ότι και στις δύο αυτές ομάδες προπονητής είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που κοουτσάριζε ταυτόχρονα και τους μεν και τους δε, εξάγοντας συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Όσα χρόνια καλύπτουμε το ερασιτεχνικό του νομού δε θυμόμαστε πραγματικά να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Παπαδόπουλο να κάνει κυριολεκτικά “μαγικά” σήμερα.

Και για όσους αναρωτιούνται το πως θα μπορεί να κοουτσάρει και τις δύο ομάδες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο μεν Γίγας αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική δηλαδή Σάββατο, το δε Παλαιομονάστηρο στη Β’ ΕΠΣΤ, άρα Κυριακή, επομένως θα τους προλαβαίνει και τους δύο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις