Χωρίς άγχος με Αιγινιακό ο Ρήγας Φεραίος (pregame)

Στο Αιγίνιο με τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Αιγινιακού αγωνίζεται σήμερα (10/4) στις 16.00 ο Ρήγας Φεραίος, χωρίς άγχος, από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ρήγας είχε νικήσει 2-0 τον Αιγινιακό μετά…

…από εκπληκτική εμφάνιση. Όμως αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους Βελεστινιώτες, αφού οι αντίπαλοί τους έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Κυριολεκτικά «καίγονται» για το «τρίποντο» προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή (βρίσκονται στο +1 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που ακολουθεί στη 2η θέση).
Όσο για τον Ρήγα Φεραίο, μετά το «διπλό» επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης (0-2) και την άνετη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Πύρασο (3-0) σταθεροποιήθηκε στην 6η θέση και με 44 πόντους στο ενεργητικό του «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Απαλλαγμένος από το βαθμολογικό άγχος, θα επιδιώξει από εδώ και πέρα να τερματίσει σε μία όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση.
Οι Αποστόλης Σφάκας και Βαλάντης Τριανταφύλλου έχουν τεθεί «νοκ άουτ» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ξανά ο Κώστας Ζενούνι, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.
Είκοσι ένας παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Χρήστος Λάμπρου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Ρίκος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Απόστολος Σημαιάκης με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Κελαζόγλου και Θανάση Μαλανδρή της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις