Στοίχημα: Στο Δουβλίνο με τα γκολ

Τελευταία ημέρα του Nations League η Τρίτη (27/09), ολοκληρώνονται τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και επιστρέφουμε στη συνέχεια σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και πάλι. Στις σημερινές προτάσεις στοιχήματος θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο ο αγώνας ανάμεσα στην Ιρλανδία και την Αρμενία, για τη Β’ κατηγορία της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μία κρίσιμη συνάντηση, δύο ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Ιρλανδία με τέσσερις βαθμούς παίζει για δύο αποτελέσματα, τη στιγμή που η Αρμενία, η οποία έχει έναν πόντο λιγότερο, πετυχαίνει το στόχο της με νίκη και μόνο.

Οι Ιρλανδοί προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τη Σκωτία στη Γλασκώβη. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να κρατούν την τύχη στα δικά τους χέρια, αν και τέθηκαν νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της πρωτιάς. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 με την Ουκρανία και η νίκη επί των Σκωτσέζων στο Δουβλίνο με 3-0. Εντός έδρας είναι αποτελεσματικοί, στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί ηττήθηκαν μόλις μία φορά.

Η Αρμενία κέρδισε την Ιρλανδία στο Υερεβάν στις 4 Ιουνίου με 1-0 και στη συνέχεια… έσβησε. Τέσσερις σερί ήττες μετρά, δέχτηκε δύο, τρία, τέσσερα και πέντε γκολ κατά σειρά από Σκωτία (εκτός), Ουκρανία (εκτός), Σκωτία (εντός), Ουκρανία (εντός)! Βρήκε μόλις ένα τέρμα σε αυτή τη σειρά αγώνων, στο πιο πρόσφατο ματς της έχασε με κάτω τα χέρια από τους Ουκρανούς με 5-0.

Δείτε το προγνωστικό για το Ιρλανδία – Αρμενία αλλά και όλες τις υπόλοιπες σημερινές προτάσεις του Betarades.gr εδώ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις