Τον Άρη υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός Β. για την Α2 μπάσκετ γυναικών

Το τελευταίο παιχνίδι για την Α2 κατηγορία των γυναικών δίνει στο κλειστό του ΕΑΚ σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η πρωταθλήτρια ομάδα για φέτος στον Βόρειο όμιλο, ενώ από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην 3η θέση, πίσω…

…από τον Παναθλητικό που ανεβαίνει κι αυτός κατηγορία και θα παίξει αγώνα κατάταξης την Κυριακή 17/4 με τον τρίτο της κατάταξης του Νοτίου ομίλου, Σπόρτινγκ. Κι αυτό προκειμένου να υπάρχει μία ομάδα επιλαχούσα για άνοδο, στην περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της Α1 δεν δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΕΑΚ και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος θα έχουν στη διάθεσή του τις Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλά και Θώμη Βογιατζάκη.
Θα απουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι η αρχηγός της ομάδας Νίκη Ζέρβα.
Η διοικούσα επιτροπή με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ, ενισχύοντας τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η ομάδα των κορασίδων του συλλόγου, η οποία κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα στη Μαγνησία (σημείωσε 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και η οποία προετοιμάζεται για τον τελικό Θεσσαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Παλαμά το προσεχές Σάββατο 16 Απριλίου στα Φάρσαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις