Για τη ΝΙΚΗ-πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα δίνει σήμερα, στις 4μ.μ., στο Καυτανζόγλειο, η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν κερδίζοντας τον αντίπαλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Χωρίς τρεις η Νίκη

Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο διεθνείς, Μιράντα και Σιαφά καθώς και ο τραυματίας Μπάλλας.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Ολαϊσόλα, Τζιώρας, Ροχάνο, Κριμιτζάς, Μέτσε.

Οι “εκλεκτοί” του Κώστα Γεωργιάδη

Ο Κώστας Γεωργιάδης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ηρακλή, οι οποίοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Πανάγου, Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Μελούνοβιτς, Σίλβα, Πατράλης, Δόρης, Άλεξιτς, Τόμας, Γιουμπιτάνα, Μανουσάκης, Κουντουριώτης, Τότσκα, Δοϊρανλής, Σιούτας και Κραγιόπουλος.

Από τη Θράκη οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ΠΟΤ Ηρακλής – Νίκη Βόλου την Τετάρτη 28/09 στις 16:00 στο Καυτανζόγλειο θα διευθύνει ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Τζιώτζιος και Θανάσης Καραγιάννης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ιωάννης Τομαράς επίσης από την Ένωση Θράκης, ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Δαμιανός Καρακειλίδης από την Ένωση Πέλλας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους , για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23 με την Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο την Τετάρτη 28/9 και ώρα 16:00 ότι θα υπάρχουν εκδοτήρια στο προαύλιο χώρο του γηπέδου για την αγορά εισιτηρίων.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:00 και οι τιμές θα είναι:

Θύρα 10: 10 Ευρώ

Θύρα 13: 15 Ευρώ

Θύρες 4-5-6:20 Ευρώ

Επίσης οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν και εισιτήρια διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, από ξεχωριστό σταντ που θα υπάρχει έξω από την Θύρα των Επισήμων.

Τέλος όσοι έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους, θα μπορούν να το παραλαμβάνουν από τον ίδιο χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις