Για τους Βαλκανικούς Εφήβων κολύμβησης προετοιμάζεται ο Γ. Βελιάδης

Εντυπωσιακή χρονιά πραγματοποιεί ο Βολιώτης κολυμβητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Βελιάδης, ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες φέτος στους αγώνες όπου έλαβε μέρος. Αποτέλεσμα, να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης εφήβων-νεανίδων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν…

…στις 23-24 Απριλίου στο Βόλο.
Ο νεαρός κολυμβητής δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις με την αγωνιστική ομάδα της Νίκης Βόλου, με προπονητές τους κ.κ. Στάθη Μέμο, Δημήτρη Αδαμόπουλο και Θανάση Γκιτέρσο και φιλοδοξεί να διακριθεί και στους Βαλκανικούς αγώνες.
Ο Γιώργος Βελιάδης έλαβε μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα εφήβων, το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, όπου κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό.
Επίσης, έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα όπεν ανδρών-γυναικών στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, κατακτώντας δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο, ενώ στο πρωτάθλημα επίλεκτων, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά πρόσθεσε άλλα δύο αργυρά μετάλλια στη συλλογή του.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βελιάδης στην κατηγορία όπου αγωνίζεται είναι μικρότερος σε ηλικία.
Ο Βολιώτης πρωταθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο να εκπροσωπήσει επάξια την ελληνική κολύμβηση στους Βαλκανικούς, αλλά και την πόλη του Βόλου και τον σύλλογό του τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.