Βιτλής: «Όταν είσαι στον Ηρακλή παίζεις πάντα για τη νίκη»

Δηλώσεις στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Βασίλης Βιτλής. Αναφέρθηκε τόσο στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, όσο και για τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Ένα πολύ δυνατό τεστ, ως πρώτο επίσημο παιχνίδι, με μια ομάδα που είναι στον όμιλό μας και είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και θέλουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρισκόμαστε και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό θα είμαστε αρκετά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν ενδιαφέρει το Κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα:

«Όταν είσαι Ηρακλής δεν μπορείς να αφήσεις κάποιο παιχνίδι να περάσει έτσι. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, είτε σε επίσημο είτε σε ανεπίσημο παιχνίδι, οφείλεις να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να θες να κερδίσεις.

Αν ο στόχος είναι η άνοδος:

«Αν τα βάλουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά, σίγουρα πρωταρχικός στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στη Super League1. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο, που θα μας δώσει μια καλύτερη ώθηση για τη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις