«Θα προλάβω να κάνω ΠΑΕ; – Θα αφανιστεί η SL2»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβραμίδης, και μίλησε για την απόφαση που δεν έχει βγει ακόμη για τον Αγροτικό Αστέρα, την Σούπερ Λιγκ 2 που οι ομάδες αποχωρούν η μία μετά την άλλη πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ εξέφρασε τον φόβο του πως σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας του χρόνου στη Γ Εθνική, θα σκέφτεται αν θέλει να βγει ο Αγροτικός Αστέρας στην πρώτη θέση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Σιγά σιγά πιστεύω πως θα αφανιστεί η Σούπερ Λιγκ 2. Περιμένουμε τόσο καιρό, έχουν περάσει τρεις μήνες. Πότε ρε παιδιά θα βγει η απόφαση; Εγώ θα προλάβω να κάνω ΠΑΕ; Πόσο καιρό θα μου δώσουν να φτιάξω ομάδα όταν το πρωτάθλημα ξεκινάει σε τρεις εβδομάδες και για να δημιουργηθεί μια ΠΑΕ χρειάζονται δύο εβδομάδες, αν δεν βρούμε εμπόδια. Στην ουσία θα μας βγάλουν με έναν άλλον τρόπο εκτός και να πουν πως εμείς φταίμε.

Η Πολιτεία κοροϊδεύει εμάς και τα παιδιά νομίζουν πως εμείς τα κοροϊδεύουμε. Θα πάμε κατά 90% με πιθανότητες για να πέσουμε. Ηδη λένε τα παιδιά πως αύριο δεν θα έρθουν στην προπόνηση. Σήμερα ήταν η τελευταία προθεσμία που μας έδιναν. Ας έβγαζαν εδώ και τρεις μήνες απόφαση, είτε θετική είτε αρνητική. Βγάλτε την απόφαση, μας κάνουν να μετανιώνουμε που βγήκαμε πρώτοι. Του χρόνου στην Γ Εθνική, θα φοβάμαι να βγω πρώτος. Και ψυχολογικά και οικονομικά ήταν δύσκολα.

Το χειρότερο είναι πως αν πάμε με τον κανονισμό, είμαστε και στο Μητρώο και ήμασταν από τους πρώτους. Αν βγει αρνητική απόφαση μπορούν να φτάσουμε και στο Α’ Ερασιτεχνικό, ειδικά μετά από μια χρονιά που βγήκαμε πρωταθλητές στην Γ Εθνική. Στις 30 Σεπτεμβρίου τελειώνει η προθεσμία των ελεύθερων, οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια υγιής ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν. Φανταστείτε τι γίνεται με τις υπόλοιπες ομάδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις