«Η Λάρισα πρέπει να βρίσκεται στην SL1»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Νεμπεγλέρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσπάθεια της ΑΕΛ να επιστρέψει στην Super League 1.

Αρχικά είπε: «Το κακό για εμένα είναι ότι έτσι όπως πάει το ποδόσφαιρο και βλέποντας και τον Άρη από το 2005 και μετά, ο Άρης θα φτάσει στο σημείο να μην έχει παλαίμαχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η πικρά αλήθεια αυτή είναι. Δεν είμαι κατά των ξένων, αλλά να έρχονται ποιοτικοί ξένοι ποδοσφαιριστές. Αν δεν ξεχωρίζει κάποιο παιδί από την Κ17 ή την Κ19 δεν βλέπω το λόγο να υπάρχουν αυτές οι ομάδες, αν δεν μπορούμε να βγάζουμε δύο-τρία παιδιά. Αλλά πρέπει να υπάρχει και στήριξη σε αυτά τα παιδιά και να μην είμαστε τόσο απαιτητικοί, ενώ στους ξένους δίνουμε χρόνο».

Για το ρόστερ του Άρη: «Νομίζω πως έχει ένα καλό υλικό, καλούς ποδοσφαιριστές, με πάρα πολύ ποιότητα. Ακόμα είναι νωρίς πάντως να βγάλουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Σάσα και δυστυχώς έφυγε.

Αυτό που δεν μου άρεσε στον Άρη στην αρχή ήταν ότι δεχόταν εύκολα γκολ, ενώ έχει ποιοτική ομάδα, αλλά πρέπει να συνδυάσεις το αμυντικό με το επιθετικό κομμάτι. Αν το διορθώσει αυτό και βρει την ισορροπία θα πάει πάρα πολύ καλά».

Για τον Μαντσίνι και την παραμονή του στην ομάδα: «Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε με τον Μαντσίνι, γιατί από πέρυσι μέχρι φέτος δείχνει μια σταθερή και καλή αγωνιστική συμπεριφορά, είναι μια απαραίτητη μονάδα για τον Άρη για να κυνηγήσει πράγματα».

 

Για την προσπάθεια της ΑΕΛ να επιστρέψει στην Super League 1: «Η Λάρισα πρέπει να βρίσκεται στη SL1 και σε υψηλές θέσεις. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτή που είχαμε συνηθίσει. Τώρα γίνετε μια καινούρια προσπάθεια, ειδικά στις ακαδημίες, αλλά για εμένα έχει σημασία να κρατηθεί αυτό το μοντέλο για κάποια χρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις