“Sold out” μέσα σε λίγες ώρες στα εγκαίνια της OPAP Arena

Λίγες ώρες ήταν αρκετές ώστε να υπάρξει ξεπούλημα των εισιτηρίων που απέμειναν μετά από όσα είχαν εξασφαλίσει, έχοντας προτεραιότητα, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Έτσι, την Παρασκευή (30/09) στις 20.00, περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις εξέδρες της OPAP ARENA για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το τελετουργικό των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ομάδας, στη Νέα φιλαδέλφεια.

Η σχετική πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε στις 10 το πρωί της Τετάρτης (28/09) και χρειάστηκαν μόλις τρεισήμισι ώρες ώστε να υπάρξει sold out για το τεράστιο γεγονός στην ιστορία της ομάδας.

Στα εγκαίνια θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και η μπουτίκ της Ένωσης στο νέο της σπίτι. Η νέα μπουτίκ θα στεγάζεται μέσα στο γήπεδο στο κεντρικό κτίριο, αυτό που θα υπάρχουν στο μέλλον και τα μουσεία και το ρεστοράν στο ισόγειο. Η λειτουργία της θα ξεκινήσει στις 16:00.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστές της ιστορικής βραδιάς των εγκαινίων της OPAP Arena θα είναι οι ηθοποιοί, Αντώνης Αντωνίου και Ναταλία Δραγούμη, με αμφότερους να έχουν μια μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν δηλώσει μάλιστα υποστηρικτές της ΑΕΚ.

Όσο για εκείνους που δεν θα είναι οι τυχεροί που θα βρεθούν στις εξέδρες του νέου κιτρινόμαυρου στολιδιού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό αυτό γεγονός μέσω απο της τηλεοπτική συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις