Βοσνιάδης: “Ντροπή επαγγελματίες παίκτες να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της νίκης – πρόκρισης της ομάδας του επί του Ηρακλή, πραγματοποίησε, μέσω του nikifc.gr, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και των δύο ομάδων που κατάφεραν να βγουν υγιείς απ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Είναι ντροπή επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίζουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, που πήγε στη δύναμη. Παίξαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Από την πλευρά μας θέλουμε πολλή δουλειά, αλλά είναι καλό που σε μια περίοδο προετοιμασίας, είχαμε ένα επίσημο ματς με έναν τέτοιον αντίπαλο. Εκεί που πήγε το ματς ο πιο ικανός και τυχερός θα περνούσε. Αυτοί ήμασταν εμείς.

Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου, που τα κατάφεραν και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ταξίδεψε σήμερα και βρέθηκε στο πλευρό μας δίνοντάς μας δύναμη. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις