Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζουν Γκισγκίνη και Παπαθανασίου

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου οι αθλήτριες Ειρήνη Γκισγκίνη και Σοφία Παπαθανασίου.

Αναλυτικά:

Ακόμη δύο αθλήτριες της περυσινής ομάδας γυναικείου Βόλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της  ΕΣΠΕΚΕΛ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σύλλογο. Πρόκειται για τις Ειρήνη Γκισγκίνη και Σοφία Παπαθανασίου.

Η Ειρήνη Γκισγκίνη αγωνίζεται στη θέση της  κεντρικής και είναι από τις παλαιότερες αθλήτριες της ομάδας.Κατάγεται από την Κεφαλονιά και είναι πολιτικός μηχανικός.Βασικό στέλεχος της ομάδας επί σειρά ετών με σημαντική προσφορά, πανηγύρισε την άνοδο με τα χρώματα της ομάδας μας στην Β Εθνική.

Η Σοφία Παπαθανασίου αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ με την οποία εχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και στην ομάδα που πέτυχε την άνοδο της Αργούς στην Α2.Πέρυσι πέτυχε την δεύτερη άνοδο στην καριέρα της με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στην Β Εθνική.

Και οι δύο αθλήτριες θα αποτελέσουν βασικές μονάδες της ομάδας που θα αγωνιστει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις