Με στόχο τη Νίκη …ηρεμίας με Θεσπρωτό (pregame)

Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει μία ανάσα ηρεμίας μετά από μία εβδομάδα εξελίξεων και έντασης, θα παραταχθεί η Νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό, σήμερα στις 16:00 στο «Π. Μαγουλάς». Τους κυανόλευκους θα κοουτσάρει ο Ηλίας Σορώκος, ο οποίος είχε καθήκοντα γυμναστή στο τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Κώστα Βελιτζέλο καθώς ο τελευταίος δήλωσε παραίτηση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε η Νίκη για το ματς με τη Φαρκαδόνα, στο οποίο υπήρξε πλαστοπροσωπία καθώς ο Μίκι Τσίρκοβιτς που δηλώθηκε ως προπονητής δεν βρίσκονταν στον πάγκο. Η απόφαση προκάλεσε δυσφορία σε μερίδα του κόσμου της Νίκης, που θέλει την ομάδα του να κερδίζει τους αγώνες στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά.

Μία νίκη επί του Θεσπρωτού θα κέρδιζε χρόνο και ηρεμία για την ομάδα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό θέμα που έχει προκύψει μετά την ξαφνική παραίτηση Βούλγαρη από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, λόγω εκτροχιασμού του αρχικού προϋπολογισμού.

Από το σημερινό παιχνίδι και στα υπόλοιπα εντός το εισιτήριο ορίζεται στα 5 ευρώ, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να βοηθήσει με μία συνδρομή 10 ευρώ το μήνα για τον Απρίλιο και τον Μάιο ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά με αξιοπρέπεια.

Η σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

“Την Κυριακή 10/04/2016 και ώρα 16:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής.

Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 14:30΄.

Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φίλαθλοι του Θεσπρωτού θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (5) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από την Παρασκευή 08/04/2016 και στις ώρες 09:00-13:00 και 17:00-21:00 από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) έως και την ημέρα του αγώνα θα γίνεται προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα, ενώ όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, στηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με την απόφαση που πάρθηκε στη συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας.”

Πριν τον αγώνα θα επιλέξει 18αδα ο Σορώκος

Αγωνιστικά ο Ηλίας Σορώκος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα επιλέξει την 18αδα λίγο πριν τον αγώνα. Οι 23 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει ο νέος τεχνικός των κυανολεύκων είναι οι εξής: Βρονταράς, Παπουρτζής, Στούκας, Σταμέλος, Αναστασίου, Κοτίτσας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Τσορμπαντζής, Χολέβας, Αλεξανδρής, Βέργος, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κυπτίου, Κόλα, Μέτσε, Σκοπελίτης, Ματθαίου, Νοριέγα, Κανελλόπουλος.

Χωρίς άγχος ο Θεσπρωτός

Απελευθερωμένος από το όποιο άγχος, σ’ ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της παραμονής, την οποία έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό, θα παραταχτεί ο Θεσπρωτός.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χατζηπέτρου θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Πέντσα ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Την αποστολή του Θεσπρωτού αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κωνσταντάκος, Σκάρπος, Τέλλος, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος, Πανταζής, Θεοδώρου, Μιχαήλ, Μώκος, Πολυχρονάκης, Καβαλλάρης, Σουκρή Ογλού, Κερμενίδης, Μπίκας, Στεφανίδης, Παντελής και Νάκος.

Οι διαιτητές

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Παπαδόπουλος και Θεόδωρος Αϊναλής όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Αραμπόπουλος από την Ένωση Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις