«Μπάχαλο η SL2»

Για το μπαράζ απολύσεων προπονητών πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και το πρωτάθλημα της SL2, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο πρώην τεχνικός του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

«Τελικά αποφασίστηκε να κατέβει η ομάδα (σ.σ. Αιγάλεω), αλλά είδε ότι το μπάτζετ δεν ήταν μέσα στις δυνάμεις του, αποφάσισε να κατεβάσει και το δικό μου και αποφασίσαμε να χωρίσουμε, γιατί κάθε προπονητής έχει την αξία του. Αυτό που έγινε με τον Φρατζέσκο (σ.σ. απομακρύνθηκε από το Αιγάλεω πριν τα επίσημα ματς) είναι στα μείον για το ποδόσφαιρο, έφυγε χωρίς παιχνίδια. Είναι ντροπή που βλέπουμε να φεύγουν προπονητές στα φιλικά, αυτό είναι μόδα τώρα» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε μετά από ερώτηση για «στημένα» παιχνίδια:

«Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά, άλλοι δέχονται, άλλοι δεν δέχονται. Εντάξει σίγουρα δεν είναι σε καλή μοίρα το ποδόσφαιρό μας. Εγώ πιστεύω ότι ο Έλληνας προπονητής έχει αξία. Το πρωτάθλημα της SUper League 2 είναι μπαχαλο, είναι ευκαιρία αυτή την περίοδο να ασχοληθούμε με την οικογένεια.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις