Διπλό με ανατροπή για Κανάλια, 1-2 τους Μυρμιδόνες

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε από τον Πλάτανο ο Απόλλων Καναλίων επικρατώντας των Μυρμιδόνων με σκορ 1-2, φτάνοντας έτσι στις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Νικηφοράκης για τους Μυρμιδόνες μόλις στο 9ο λεπτό με πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Δ. Μπούρχας με τους φιλοξενούμενους όμως να απαντούν για το 1-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του Πέτση. Ο Απόλλων κλείδωσε την νίκη του στο 81ο λεπτό με τον Τσιούρη ο οποίος έπειτα από κάθετη πάσα του Λαρίση την έστειλε με ωραίο πλασέ στα δίχτυα του Τσιώτρα.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες φάσεις του αγώνα οι Μυρμιδόνες είχαν την ευκαιρία να πετύχουν κάποιο τέρμα στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Μάντζαρη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του κίπερ του Απόλλωνα, καθώς και δέκα λεπτά αργότερα (71′) με τον Τσιάτσιο του οποίου η κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Για τα Κανάλια στο πρώτο σκέλος του αγώνα οι Κόκκαλης και Βασιλείου είδαν τις προσπάθειές τους να περνάνε εκτός εστίας του γηπέδου.

Συνθέσεις:

Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Νικηφοράκης, Ακριβός, Βέργας, Π. Μπούρχας (70′ Αθ. Κουτσούμπας), Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Πιπινής, Ζαφειρίου (70′ Τσιάτσιος), Ευστ. Μάτζαρης (78′ Γ. Μπούρχας).

Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Παπαποφυρίου (85′ Πάντσιος), Φέιζο (55′ Λαρίσης), Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (75′ Δ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Πολυχρόνου.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Τσιουβάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις