Ίμρε Μπόντα: “Καλή ομάδα ο Βόλος – Ο Μπέος ξέρει…”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Ίμρε Μπόντα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το σημερινό ποδόσφαιρο, για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Σταύρο Σαράφη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Τέσσερις-πέντε μήνες είμαι στον Βόλο και τους υπόλοιπους μένω στην Ουγγαρία. Δεν βλέπω πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, κάποιες φορές πάω στο γήπεδο και βλέπω μερικά παιχνίδια, δεν βλέπω κάθε μέρα ποδόσφαιρο. Πλέον κάνω όσα δεν μπορούσα να κάνω όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Διαβάζω, περπατάω, κουβεντιάζω με τους φίλους μου, κάνω εκδρομές, απολαμβάνω όσα στερήθηκα. Στην Αγριά που μένω μου αρέσει πάρα πολύ, μιλάω με παλιούς συμπαίκτες μου. Ο καλύτερος φίλος μου είναι ο Γιώργος Παναγιωτίδης, από την πρώτη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα, ο Γιώργος ήταν δίπλα μου, όπως και σήμερα».

Για το σημερινό ποδόσφαιρο: «Θέλω να πιστεύω ότι προοδεύουμε τόσο στην Ουγγαρία, όσο και στην Ελλάδα. Στην Ουγγαρία πάμε καλά, έχουμε ανέβει τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα ήμασταν περισσότερο τεχνίτες και πλέον είναι περισσότερο αθλητές. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ το σημερνό ποδόσφαιρο, κάποια παιχνίδια είναι πολλοί ωραία, όταν παίζουν ο Μέσι, ο Κριστιάνο και άλλοι μεγάλοι παίκτες»

Για τους κορυφαίοι σκόρερ στην Ελλάδα είπε: «Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν καταπληκτικός παίκτης. Επίσης, ο Μητρόπουλος, ο Μαύρος, ο Σαραβάκος, ο καθένας ήταν ξεχωριστός. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής ήταν τρομερός και ο Σαράφης πολύ καλός παίκτης, είχε καταπληκτική κεφαλιά. Του εύχομαι περαστικά. Και για λίγες μέρες τον είχα προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου»

Για τον ΝΠΣ Βόλο: «Είναι καλή ομάδα, ο κ. Μπέος ξέρει. Κάθε χρόνο έχει πολύ δυνατή ομάδα. Είδα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το 3-3. Ο Φαν Βέερτ είναι καταπληκτικός, μυρίζεται το γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις