Έκανε το χρέος της η Αγ. Παρασκευή, 2-0 τον Πανιώνιο

Με δυο γκολ του Μαρμαρινού στο β΄ ημίχρονο, που αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή», η Αγ. Παρασκευή επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί του Πανιωνίου στο γήπεδο Δημητριάδας, σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στις δυο ομάδες χρησιμοποιήθηκαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, ηλικιάς κάτω των είκοσι ετών.
Στο α’ μέρος το παιχνίδι περιορίστηκε στο κέντρο και οι δυο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες.
Για τους γηπεδούχους στο 24′ ο Δημητρίου σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά απέκρουσε ο διακριθέντας Τσιτσιρίκος και στο 32′ από πλεονεκτική θέση ο Μαστακούλης έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Για την Αγ. Παρασκευή στο α΄ ημίχρονο η κλασικότερη ευκαιρία χάθηκε από τον Κοπάνα (34′), όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε άουτ.
Το 0-1 έγινε στο 65΄μετά από εκτέλεση πλάγιου από δεξιά, από το μόνιμο εκτελεστή Βαν Ντε Γουίχε που έφερε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, στον Μαρμαρινό, που σκόραρε με διαγώνιο πλασέ.
Το 0-2 έγινε από τον ίδιο σκόρερ στο 79′, μετά από παράλληλη σέντρα του Φραγκογιάννη από αριστερά και ψύχραιμο πλασέ.
Στο β’ μέρος κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0 , οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία με τον Βαΐτση αρχικά και τον Μαστακούλη στη συνέχεια, όταν ο Τσιτσιρίκος απέκρουσε εντυπωσιακά (58′).
Στο 74′ ο Νικούδης έκανε παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο επερχόμενος Χατζηβασιλείου έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάνης, Νικούδης, Μαστροπαναγιώτης, Κωστούλας, Μοσχούδης (64′ Αρβανίτης), Δημητρίου, Μαστακούλης, Μπασδάνης, Χατζηβασιλείου, Φώτου (46′ Μαρούφ)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ: Τσιτσιρίκος, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Παναγιώτου, Βαν Ντε Γουίχε, Αγραφιώτης, Παπακώστας (80′ Βεργούλιας), Φραγκογιάννης, Κοτσέλος (35′ λ.τ. Μαρμαρινός), Γιάτσιος (66′ Κουτσιαρής), Κοπάνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις