Βασίλης Ρόβας για Μιλούνοβιτς: “Πολύ καλή επιλογή για τη Νίκη, ταχύτατος κι εκτελεστής”

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και, πλέον, ατζέντης ποδοσφαιριστών, Βασίλης Ρόβας, περιγράφει στους Βολιώτες φιλάθλους, μέσω του goalpost.gr, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, Λούκας Μιλούνοβιτς, με τον οποίον συνυπήρξαν ποδοσφαιρικά στον Άρη, την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Τα αρχικά του λόγια ήταν τα εξής:

“Ο Λούκας Μιλούνοβιτς είναι πολύ φίλος μου, έχουμε ακόμα σχέσεις από τότε που παίζαμε στον Άρη μαζί. Αυτό που θα πάρει η Νίκη Βόλου από αυτόν, σε πρώτη φάση, είναι ο επαγγελματισμός του. Πρόκειται για έναν σοβαρό ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα, είναι οικογενειάρχης, δεν “κοροϊδεύει” στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Θα δίνει πάντα το 100% στο παιχνίδι του. Είναι ένα παιδί που δουλεύει, βάσει της ψυχολογίας του, όπως σας είπα, είναι επαγγελματίας και θέλει να του παρέχουν, όσα του υποσχέθηκαν, στην ώρα τους, προκειμένου να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο. Για μένα, αν η Νίκη Βόλου τον εκμεταλλευτεί σωστά, θα κερδίσει πάρα πολλά από τον Λούκας. Στον Άρη δεν τον εκμεταλλεύτηκαν, όπως έπρεπε”.

Ρόβας και Μιλούνοβιτς συνυπήρξαν, ως συμπαίκτες στον Άρη, την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Για το ποια είναι τα αγωνιστικά προσόντα του Σέρβου:

“Είναι καθαρά επιθετικός, ένας σύγχρονος επιθετικός. Παίζει ως περιφερειακός, αλλά και ως σέντερ φορ, ειδικά σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών που θα βρίσκει “ανοικτό” γήπεδο. Έχει τρομερή τεχνική κατάρτιση, είναι πολύ καλός στο “ένας με έναν” κι αν βρεθεί μέσα στην περιοχή, έχει πάντα πλεονέκτημα, καθώς διαθέτει εκτελεστική δεινότητα. Το βασικό του προσόν είναι η ταχύτητά του με την μπάλα στα πόδια, είναι πολύ καλός σε αυτό. Είναι καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και ως “εργαλείο” που θα αξιοποιηθεί στην “κόντρα” επίθεση. Θα κάνει πολύ καλή σεζόν, αν αξιοποιηθεί σωστά, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεδομένα, είναι μία πολύ καλή επιλογή, από πλευράς Νίκης, θα τη βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις