Μπαλτίδης για τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πόντου: Μου πρότεινε να βγάλουμε λεφτά μέσω της στοιχηματικής

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτίδης και ο Γρηγόρης Κάκαλης, μιλώντας για το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κατάρ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και το «παρασκήνιο» της επεισοδιακής χθεσινής συνέλευσης.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν :

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Κάκαλης, γνωστοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι επενδυτές ήρθαν σε επαφή με τον σύλλογο της Καλαμαριάς :

«Εμείς δεν φέραμε κανέναν, μας βρήκανε οι επενδυτές από το Κατάρ και μπορώ να μιλάω για αυτό το θέμα ανοιχτά γιατί συζητήθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση. Οι επενδυτές θα είναι εδώ στις 10 Οκτωβρίου, Εμείς τους ξεκαθαρίσαμε και τους είπαμε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναλάβουν και την ομάδα μαζί με το γήπεδο.

Ε, για να έρθουν λογικά θα την αναλάβουν. Όταν κάποιος σε ψάχνει, είναι καλύτερο από το να τους ψάχνεις εσύ. Εμείς θα τους ψάξουμε, αφότου έρθουν εδώ. Έχουμε έμπειρους δικηγόρους που θα κάνουν την έρευνά τους».

Παράλληλα, έπλεξε και το εγκώμιο του προέδρου, Τάκη Μπαλτίδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να πω κάτι τελευταίο, επειδή διετέλεσα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και προπονητής , με διαφορά ο καλύτερος πρόεδρος από όλους είναι ο Τάκης ο Μπαλτίδης. Ο κορυφαίος σε όλη την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο Τάκης Μπαλτίδης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το θέμα του γηπέδου αλλά και πλούσιο παρασκήνιο από την χθεσινή γενική συνέλευση:

«Από εδώ και πέρα θα μιλάτε με τον Φώτη τον Μπαλτίδη που είναι και πρόεδρος. Πήρε μια απόφαση, να φτιάξει μια επιτροπή με τον δήμαρχο και κάποιους άλλους και αυτό γιατί το γήπεδο του Απόλλωνα, δεν έχει την πλήρη ιδιοκτησία. Εμείς δεν μπορούμε να χτίσουμε σε ένα οικόπεδο που δεν είναι δικό μας. Ο δήμαρχος, που θα γραφτεί στην ιστορία για αυτό, πέτυχε να πληρώσει τον ιδιοκτήτη των δύο στρεμμάτων, για να τον αποζημιώσει και να μην έρθει μετά να ζητήσει κάτι όταν ξεκινήσουμε να χτίζουμε».

Τέλος, αποκάλυψε και την πρόταση που του έγινε για «στήσιμο» παιχνιδιών:

«Ο κύριος που κάνει τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πόντου, από τον οποίο εμείς πήραμε την απόφαση να απέχουμε πλήρως , μου έκανε πρόταση να συνεργαστούμε. Η θα πάω φυλακή εγώ ή αυτός. Μου είπε να γίνουμε συνέταιροι στον Απόλλωνα, μέσω της στοιχηματικής εταιρίας που έχω για να βγάλουμε λεφτά. Εγώ προτείνω στον εισαγγελέα να ανοίξουμε τα τηλέφωνα, να ακούσουν τι λέγαμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις