Την έβαλε σε μπελάδες

Παραλίγο να υποστεί νέο… έμφραγμα ο Πανσερραϊκός, που, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, πήγε να πετάξει προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Ζαϊρί του έκανε το… δώρο και τα «λιοντάρια» επικράτησαν στην Ζάκυνθο με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, όπως συνηθίζουν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με δράστη τον Τσιμίκα στο 22′. Τρία λεπτά αργότερα, η Ζάκυνθος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Ζαϊρί να σημαδεύει το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι Σερραίοι την… γλίτωσαν και λίγο αργότερα, στο 32′ Συγκεκριμένα, διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Παπατζίκου.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ανατρέψουν το σκορ, είχαν πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν αν μειώσουν με τον Κάρδαρη στο 74′ και ενώ είχαν ήδη… ισοφαριστεί τα δοκάρια από το 57′. μετά από προσπάθεια του Δωματά.

Το φινάλε ήταν δραματικό, καθώς στο 89′ ο Αποστόλου κέρδισε πέναλτι και η Ζάκυνθος είχε την ευκαιρία να επαναλάβει το «έμφραγμα» του Πανσερραϊκού την προηγούμενη εβδομάδα (ισοφαρίστηκε από την Ελευσίνα, ενώ και τότε είχε προηγηθεί με 2-0). Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όμως, δεν κατάφερε να βρει στόχο, έστειλε την μπάλα άουτ και έκανε «δώρο» τους βαθμούς στην φιλοξενούμενη ομάδα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ζαϊρί, Πέττας Ραφ., Ζέλιος, Ορφανίδης (69′ Κάρδαρης), Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κουρέλλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (85′ Ανδρέου), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (58′ Κουκόλης), Μπαρέττας (69′ Γιάντσης), Φουρτάδο

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις