Μπέος: «Αναστολές και αναβολές διογκώνουν το πρόβλημα»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πήρε τον λόγο στη Γ.Σ. της ΕΠΟ για να μιλήσει για το Μητρώο των Σωματείων και όχι μόνο.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο πλαίσιο της Γ.Σ. της ΕΠΟ τόσο για το Μητρώο Σωματείων όσο και για άλλα ζητήματα ως εξής: «Δεν πρόκειται ποτέ να στερήσω σε καμία ομάδα και σε κανένα παιδί το γήπεδο. Εγώ εκλέγομαι από τον κόσμο και όχι από τον Αυγενάκη.

Είναι πολύ άκομψο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας να μιλά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Διότι δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα και τις χρόνιες παθογένειες. Για τα πολλά δεινά του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω ότι έχετε τεράστια ευθύνη. Είμαι αντίθετος με το Μητρώο και τις διατάξεις του κ. Αυγενάκη. Υπάρχει στην ημερήσια διάταξη η αναστολή; Να ξέρετε πως οι αναστολές και οι αναβολές διογκώνουν το πρόβλημα. Ακόμα και στη ζωή. Δημόσιες σχέσεις κάνετε εδώ μέσα οι περισσότεροι.

Ξεκίνα το πρωτάθλημα λέω στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μαγνησίας. Ποιος Αυγενάκης; Πού είναι το αυτοδιοίκητο της FIFA; Πώς επιτρέπει να κάνει παρέμβαση ένας περαστικός με κάθε σεβασμό. Γιατί περαστικός είναι. Ο κάθε Υπουργός για τα γούστα του τροποποιεί τους Νόμους. Το ποδόσφαιρο είναι υπόθεση της ΕΠΟ.

Δόθηκαν χρήματα από το Στοίχημα και μπράβο στην Κυβέρνηση για αυτό. Όμως τα εικοσιπέντε εκατομμύρια από τα εξήντα πέντε που δόθηκαν πήγαν στο ποδόσφαιρο. Καμία αναστολή δεν πρέπει να δώσετε. Ξεκινήστε τα Πρωταθλήματα. Τι θα γεμίσουν οι φυλακές; Τι κάνατε κάποιο αδίκημα; Δεν είστε εδώ για να κάνετε συναλλαγές. Πάρτε αποφάσεις».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις