Νίκη δυο μήνες μετά

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και πήρε τρίποντο για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Η τελευταία νίκη για την ομάδα του Αχαρναϊκού ήταν στις 7 Φεβρουαρίου με 3-1 κόντρα στον Παναιγιάλειο. Από τότε έψαχνε να βρει την ταυτότητά του και να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γινόταν.

Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Τίμου Καβακά από την τεχνική ηγεσία σε μια κίνηση για να ταρακουνηθούν τα αποδυτήρια. Τελικά, το νέο ξεκίνημα ήρθε την Κυριακή (1-0) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα είχε δύο όψεις, αφού οι «πράσινοι» θύμισαν στα πρώτα 45 λεπτά την ομάδα που δεν μπορούσε να βρει τον εαυτό της στο γήπεδο. Γενικά το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, προβλήματα στην ανάπτυξη και έλλειψη συγκρότησης.

Αυτό άλλαξε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου που έμοιαζε ο Αχαρναϊκός να έχει αφήσε τον κακό του εαυτό στα αποδυτήρια. Η είσοδος του Καλογερόπουλου μετά τα πρώτα λεπτά έκανε πιο ορθολογικό το σύστημα ανάπτυξης των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν φάσεις και να φτάσουν στο γκολ με τον Ομπράντοβιτς στο 58ο λεπτό. Παρά το 1-0, οι γηπεδούχοι έψαχναν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, Κουστόπουλος και οι λάθος επιλογές των επιθετικών του Αχαρναϊκού κράτησαν τελικά το σκορ στο ένα γκολ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0
Σκόρερ: 58′ Ομπράντοβιτς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιαδης, Ταμπάκης (83′ Εμέκα), Μπέλιτς (52′ Καλογερόπουλος), Όμο, Ομπράντοβιτς, Μαρής, Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Μουστάκης (54′ Πολίμος), Χριστοφιλέας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού, Μαυριάς (86′ Πιτταράς), Σκαθαρούδης (72′ Κοντός), Τσούκαλος, Μπιτέλης (78′ Τζάνης), Γκουγκούδης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Πριόνας (Εύβοιας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις